Reiki opleiding

In volledig ontspannen sfeer en in een sfeervolle ruimte worden onze reiki-opleidingen gegeven. Wij verzorgen zowel Reiki 1, Reiki 2 de Reiki Masteropleiding als ook opfriscursussen.

BackTwoBasic is de samenwerking aangegaan met Namikoshi Shiatsu praktijk WeWilGo in Heerhugowaard. Het hagelnieuwe pand van hun is sfeervol, warm en multifunctioneel ingericht. Naast en achter het pand, aan de rand van het oude centrum van Heerhugowaard, is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en is ook zeer makkelijk bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer.

Reiki 1:
De basisbeginselen en toepassingsmogelijkheden van Reiki worden deze dag geleerd. Deels theoretisch maar ook een groot deel praktijk. Na deze dag kan je zelfbehandeling doen en Reiki geven aan anderen.

Reiki 2:
Reiki 2 opleiding is een verdieping en uitbreiding op Reiki 1. Middels symbolen kan je met extra energie werken, energetisch reinigen en op afstand reiki geven.

Reiki Master:
Na het volgen van de Reiki Master Opleiding kan en mag jezelf ook opleidingen geven/verzorgen en cursisten inwijden. Ook hier is weer een uitbreiding en verdieping op Reiki 1 en Reiki 2.

Reiki opfriscursus:
Ook zal BackTwoBasic opfrisdagen organiseren voor diegene die in het verleden wel eens een cursus/opleiding hebben gevolgd. Dat is voor zowel Reiki 1, 2 als Master.

Tijdens de opleidingsdagen wordt er voor een heerlijke en gezonde lunch gezorgd. Er is ruim voldoende ruimte om te oefenen en vooral om te ervaren!

Na afloop van de Reiki 1, 2 of Master opleiding krijg je een certificaat, lesmateriaal en een e-book met hierin oefeningen en nog meer toepassingen voor in het dagelijks leven!

De opleiding worden gegeven aan maximaal 8 personen. Zowel vanuit eigen ervaring als die van de cursisten is gebleken dat deze setting rustiger is maar ook dat er meer persoonlijke aandacht is.

Voor info en/of aanmelden: info@backtwobasic.nl

De Reiki-opleiding is een waardevol en mooi geschenk aan en voor jezelf!

Namikoshi Shiatsu praktijk WeWilGo
Beukenlaan 2F
1701DA Heerhugowaard
www.tammercare.nl